Miehen sukuelin on osa miehen lisääntymisjärjestelmää, joka koostuu munasta ja elimistä, jotka luovat ja kuljettavat siemeniä. Miespuolinen elin koostuu tangosta ja päästä ja se toimii virtsan erittämiseen ja seksuaaliseen kanssakäymiseen. Miespuolisen elimen varsi omistaa kammion, joka täyttyy verellä erektion aikana, mikä mahdollistaa penetraation naisen lisääntymisjärjestelmään ja siemensyöksyn.

Miesten lisääntymiselimet ovat elimiä, jotka generoivat miessukuhormoneja ja siittiöitä. Ne sijaitsevat yleensä skrotumissa, joka suojaa niitä vammoilta ja pitää ne alhaisemmassa lämpötilassa kuin keho, mikä on tarpeen optimaalisen sperman tuotannon kannalta. Siittiöt kerääntyvät lisäkiveksen epididymikseen, joka on pieni elin, joka sijaitsee kunkin kiveksen yläpuolella.

Spermaattiset kanavat ovat pitkiä, ohuita kanavia, jotka kuljettavat siittiöitä epididymiksestä virtsaputkeen, joka poistaa ne kehosta siemensyöksyn aikana. Siemensyöksyn aikana siittiöt sekoittuvat eturauhasen ja siemenrakkuloiden eritteiden kanssa, mikä luo siemensyöksynesteen.

Eturauhasen rauhanen Miehen sukuelin on osa miesten lisääntymisjärjestelmää, joka koostuu munasta ja elimistä, jotka tuottavat ja kuljettavat siemeniä. Penis koostuu vartalosta ja päästä ja se toimii virtsan erittämiseen ja seksiin. Miespuolisen elimen varsi käyttää kammion, joka täyttyy verellä erektion aikana, mikä mahdollistaa penetraation naisen lisääntymisjärjestelmään ja siemensyöksyn.

Sukuelinten rauhaset ovat elimiä, jotka tuottavat miessukuhormoneja ja siittiöitä. Ne sijaitsevat yleensä kivespussissa, joka suojaa niitä vammoilta ja pitää ne alhaisemmassa lämpötilassa kuin keho, mikä on tarpeen optimaalisen sperman tuotannon kannalta. Siittiöt kertyvät lisäkiveksen epididymikseen, joka on pieni elin, joka sijaitsee kunkin kiveksen yläpuolella.siittimen pidennys peniksen keskimitat https ://new-xxlenlargement24.eu/fi/ penis pidennys
peniksen mitta
peniksen suurennus pillerit